ساخت قالب گوش

ساخت قالب گوش بعد از بررسی دقیق وضعیت گوش و پرده آن انجام می شود. برای این کار ابتدا خمیر قالب گیری را به وسیله ی یک سرنگ مخصوص وارد کانال گوش می کنند. تمام قسمت صدف گوش را با خمیر پر کرده و به وسیله انگشت خود، سطح آن را صاف می کنند. سپس خمیری را که با ماده سفت کننده ترکیب شده است را تزریق کرده و کمی صبر می کنند تا به شکل مجرای گوش دربیاید. در این موقع، خمیر را از گوش خارج کرده و برای ساخت قالب گوش استفاده می کنند.

ساخت قالب گوش بعد از بررسی دقیق وضعیت گوش و پرده آن انجام می شود. قالب گوش، وسیله ای از جنس پلاستیک است که داخل گوش قرار می گیرد. این قالب دو نوع نرم و سخت دارد. قالب های نرم انعطاف پذیری بیشتری دارند.

به همین علت در زمان استفاده از آنها کمتر اذیت می شوید. البته تمیز کردن این قالب ها نسبت به نوع دیگر، سخت تر است. یکی از مزایای قالب های نرم این است که بهتر می توانند کانال گوش را ببندند.

ساخت قالب گوش

ساخت قالب گوش متناسب با ویژگی ها و شکل ظاهری گوش افراد صورت می گیرد. گوش انسان یکی از اعضای مهم بدن است که شکل و قالب آن در هر فردی با فرد دیگر متفاوت می باشد. فرایند ساخت قالب گوش و قالب سمعک با هدف محافظت از شنوایی فرد در محیط های مختلف و یا افزایش میزان شنوایی در حین استفاده از سمعک انجام می شود. قالب های گوش برای مراقبت از شنوایی افراد و جلوگیری از آسیب به گوش مورد استفاده قرار می گیرند.

 

قالب سمعک

سمعک ها از نظر شکل ظاهری به سمعک های داخل گوشی، پشت گوشی و رسیور در کانال تقسیم می شوند. سمعک های پشت گوشی به تنهایی قابل استفاده نیستند و نیاز به قالب دارند. برای سمعک های داخل گوشی هم احتیاج به قالب گیری می باشد. قالب گوش از چند بخش تشکیل شده که شامل مجرای خروجی، تیوب و لوله تهویه می شوند. وظیفه مجرای خروجی، انتقال صدا به مجرای گوش است. تیوب قالب هم صدا را از سمعک به مجرای گوش می فرستد. لوله تهویه که در برخی از قالب ها وجود دارد، موجب بهبود کیفیت صدا می گردد.

قالب سمعک چه وظایفی دارد؟

قالب سمعک صداها را از سمعک پشت گوشی به درون گوش انتقال می دهد. علاوه بر این از سوت زدن سمعک و نشت صدا جلوگیری می کند. یکی دیگر از وظایف قالب سمعک، نگه داشتن سمعک بر روی گوش است.

قالب سمعک

انواع قالب سمعک

سمعک وسیله ای است که برای بهبود کم شنوایی به کار می رود. استفاده همزمان سمعک و قالب آن موجب می شود تا فرد، کیفیت صدای بهتری را تجربه کند. قالب های سمعک را از جنس نرم و یا سخت می سازند. این قالب ها از طریق یک تیوب پلاستیکی ظریف به سمعک پشت گوشی متصل می شوند. به طور کلی امکان ساخت قالب های سمعک برای هر نوع سمعک با هر برندی وجود دارد.

مدل های قالب سمعک

قالب سمعک را به شکل های مختلفی می سازند. در این قسمت به برخی از آنها اشاره می کنیم.

این نوع از قالب ها می توانند تمام قسمت صدفی گوش را پر کنند. قالب شل را به صورت تو پر می سازند و به همین علت نسبت به سایر قالب ها، سنگین تر است. بخش مارپیچ گوش هم جزء قالب به شمار می رود. برای افرادی که افت شنوایی ملایم تا شدید دارند، مناسب است.

قالب شل و نیمه شل سمعک

این قالب در مقایسه با نوع شل، قسمت مارپیچ گوش را ندارد و نصف صدفی گوش را پر می کند. افرادی که کم شنوایی آنها در سطح ملایم تا شدید است می توانند از این قالب استفاده کنند.

یک نوع قالب مخفی درون گوش است و از بیرون نمی توان آن را دید. این قالب می تواند قدرت انتقال صوت سمعک را افزایش دهد. بزرگسالان بیشتر از قالب CIC استفاده می کنند. این قالب برای افرادی مناسب است که دچار کم شنوایی ملایم تا متوسط هستند و برای آنها سمعک تجویز شده است.

 قالب CIC (Completely-in-canal)

از نظر اندازه کمی بزرگتر از قالب های CIC هستند. این قالب ها را از بیرون نمی توان دید. قالب های کانال باید درون کانال گوش قرار بگیرند. به همین علت، قالبگیری باید با دقت زیاد و به صورت حرفه ای انجام شود.

قالب کانال

این قالب ها برای سمعک هایی که در پشت گوش قرار می گیرند، طراحی شده اند. قالب thin tube به راحتی دیده نمی شود و کاربرد آن بسیار راحت می باشد.

قالب لوله نازک

این قالب، بخش بیرونی گوش را پر می کند. بخش وسط آن خالی است. این امر باعث می شود تا وزن و دید کمتری داشته باشد.

قالب اسکلتون گوش

ساختار این قالب به گونه ای است که بلندگوی سمعک جیبی داخل آن قرار ندارد و بوسیله یک سیم به سمعک وصل می شود. بلندگو از طریق اتصال به حلقه فلزی قالب، صدا را به درون گوش منتقل می کند.

قالب سمعک جیبی

دلایل قالب گیری گوش برای سمعک

- ثابت ماندن سمعک درون گوش
- جلوگیری از ورود صدای باد
- بهبود کیفیت صدا و کاهش مقدار نویز
نگهداری از قالب های گوش و سمعک
برای شستن این قالب ها از محلول آب ولرم و صابون استفاده نمایید و به وسیله یک پارچه نرم آنها را خشک کنید. برای این کار می توانید از برس های مخصوص کمک بگیرید. قبل از استفاده از قالب گوش، مطمئن شوید که کاملا خشک است. قالب گوش خود را به صورت منظم تمیز کنید تا آسیبی به آن وارد نشود.

رنگ قالب سمعک

قالب های سمعک را می توان با رنگ های مختلفی تهیه نمود. معمولا برای کودکان از قالب های رنگی استفاده می شود. با افزایش سن کودک نیاز به قالب گیری مجدد می باشد. آنها می توانند از رنگ های مختلف قالب سمعک استفاده کنند.

 

رنگ قالب سمعک

ساخت قالب گوش

برای ساخت قالب گوش و قالب سمعک چندین مرحله وجود دارد. این فرایند در 3 مرحله انجام می شود و فرد هیچ دردی در زمان قالب گیری احساس نمی کند.

شنوایی شناس در گام اول، گوش فرد را معاینه می کند. این کار را با استفاده از دستگاهی به نام اتوسکوپ انجام می دهد. به کمک این دستگاه داخل گوش فرد را نگاه می کند تا مطمئن شود که گوش فرد تمیز و سالم است. وی از طریق معاینه گوش متوجه می شود که امکان قالب گیری وجود دارد یا خیر. اگر مجرای گوش خارجی یا پرده تمپان آسیب دیده باشد، قالب گیری را انجام نمی دهد. در غیر این صورت ممکن است آسیب بیشتری به گوش وارد شود. در صورتی که جرم گوش وجود داشته باشد، قالب گیری انجام نمی شود. چون جرم گوش باعث می شود تا قالب مشابه ساختار گوش خارجی فرد نشود.
شنوایی شناس در مرحله بعد، یک جسم کوچک پنبه ای شکل را وارد گوش فرد می کند و به این وسیله مانع از ورود مواد قالب گیری به قسمت های عمیق گوش می شود.
در مرحله آخر، مواد قالب را با استفاده از یک سرنگ مخصوص وارد مجرای گوش می کنند. چند دقیقه طول می کشد تا این مواد کاملا خشک شوند. در این زمان، قالب گوش را بیرون می آورند و در صورتی که مشکلی وجود نداشته باشد، به شرکت سازنده قالب می فرستند. یکی از نکات مهم در این مرحله، مهارت فرد در قالب گیری است. اگر عملیات قالب گیری با دقت انجام شود، قالب نهایی ساخته شده به درستی در گوش قرار می گیرد و به این ترتیب باعث عملکرد حداکثری سمعک می شود.

ساخت قالب ضد صوت گوش

ساخت قالب ضد صوت گوش با هدف محافظت از گوش در برابر صداهای بلند و آزاردهنده صورت می گیرد. همگی ما در محیط زندگی و کار خود صداهای مختلفی را می شنویم. معمولا صداهایی که در اطراف ما ایجاد می شوند، در سطح ایمن قرار دارند و آسیبی به سیستم شنوایی ما وارد نمی کنند.

اما گاهی اوقات، شدت صداها به قدری زیاد است که از این حد ایمن می گذرد. چنین صداهایی برای شنوایی انسان مضر هستند. زمانی که انسان برای مدتی در معرض این صداها قرار بگیرد، دچار مشکلات شنوایی می شود. در این حالت، ساختارهای حساس گوش داخلی فرد صدمه می بینند. به این ترتیب، قدرت شنوایی انسان کاهش می یابد. کم شدن شنوایی بر کیفیت زندگی افراد تاثیر می گذارد. برخی افراد برای جلوگیری از این مسائل، از قالب های ضد صوت گوش استفاده می کنند.

قالب محافظ گوش

قالب هایی از جنس سیلیکون نرم و انعطاف پذیر هستند که متناسب با گوش افراد ساخته می شوند. این قالب ها ضد حساسیت بوده و قابل شستشو می باشند. سطح بیرونی قالب های محافظ گوش با مواد نانو پوشیده شده است.

قالب محافظ گوش

انواع قالب های محافظ گوش


1- قالب های محافظ ضد آب
2- قالب های محافظ ضد صوت

انواع قالب های محافظ گوش

 

قالب ضد صوت گوش


بسیاری از افرادی که در محیط پر سر و صدا زندگی می کنند و هر روز در معرض صداهای ناهنجار می باشند، از این قابل ها استفاده می کنند. شغل برخی از افراد هم ایجاب می کند که ساعات طولانی در محیط شلوغ باشند. آنها با استفاده از قالب های ضد صوت گوش می توانند آسیب های شنوایی و استرس های ناشی از سر و صدا را کاهش دهند. این تجهیزات سطح نویز ورودی به گوش را کاهش می دهند و از وزوز گوش جلوگیری می نمایند.


انواع قالب های ضد صوت گوش


این قالب ها را می توان به دو دسته فیلتردار و بدون فیلتر تقسیم بندی کرد.

 

این قالب ها دارای یک دریچه برای تهویه هوا هستند که موجب کاهش ریسک های بالا می شود. نوع فیلتر موجود در این دستگاه، مقدار صدای عبوری را تعیین می کند. با استفاده از این قالب ها می توانید صدای افرادی که با شما صحبت می کنند را بشنوید اما صداهای مزاحم را فیلتر نمایید. این قالب ها با دو فیلتر 15 و 25 دسی بل ارائه می شوند و نسبت به قالب های معمولی قیمت بالاتری دارند.

محافظ های ضد صوت بدون فیلتر، مجرای گوش شما را به صورت کامل می بندند. در این حالت، صدایی نمی شنوید و سکوت کامل برقرار می شود. البته باید توجه داشته باشید که استفاده از این نوع قالب باعث می شود تا میزان تعریق گوش شما افزایش یابد. ممکن است گوش شما دچار حساسیت، خارش و قارچ شود. البته قارچ گوش به ندرت اتفاق می افتد.

انواع قالب های ضد صوت گوش

در یک دسته بندی دیگر ، انواع قالب های محافظ ضد صوت را به 3 دسته قالب های روی گوش Ear muff ، داخل گوش Ear plug و محافظ های ضد صوت الکترونیکی تقسیم بندی می کنند.

این قالب ها بر روی گوش یا لاله آن قرار می گیرند. شامل 2 کاپ و یک تل باند می شوند که معمولا کاپ ها توسط یک ماده جاذب صدا پوشانده شده اند.

 انواع قالب های محافظ ضد صوت
این نوع قالب ها درون کانال گوش قرار می گیرند. از انواع مختلف آن می توان قالب های از پیش ساخته، شکل پذیر، از جنس فوم و سفارشی را نام برد. قالب هایی که از جنس فوم ساخته می شوند، بسیار رایج هستند. این قالب ها بعد از ورود به گوش باز می شوند و کاملا گوش را کیپ می کنند.

جنس قالب های ضد صوت گوش

معمولا این قالب ها را با استفاده از اکریلیک یا سیلیکون نرم می سازند تا به خوبی درون گوش و مجرای آن قرار بگیرند. یکی از ویژگی های مهم این قالب ها، نرمی و انعطاف پذیری آنها است. این امر موجب می شود تا در زمان صحبت کردن یا غذا خوردن، خاصیت هوابندی خود را حفظ کنند. تغییر شکل های کمی که در کانال گوش اتفاق می افتند، اختلالی در عملکرد قالب گوش ایجاد نمی کنند.


ساخت قالب ضد صوت گوش

برای ساخت قالب ضد صوت گوش مراحلی طی می شود که در ادامه به آنها اشاره می کنیم.
1- آماده سازی مواد و ابزار
2- اطمینان از آمادگی بیمار
3- بررسی کانال گوش از نظر عفونت، التهاب و هر گونه ناهنجاری :
این امر باعث می شود تا اگر گوش بیمار دارای مشکلی بود، قبل از قالب گیری آن را برطرف نمایند.
4- آگاه کردن بیمار از نحوه قالب گیری
5- قالب گیری

ساخت قالب ضد صوت گوش


مدت زمان قالب گیری

معمولا برای قالب گیری زمان زیادی لازم نیست و در عرض10 دقیقه می توان این کار را انجام داد. البته برای تهیه قالب ثانویه 4-3 روز زمان لازم است.


عمر قالب های محافظ گوش

معمولا این قالب ها به مدت 5-3 سال عمر می کنند.


نحوه جاگذاری قالب گوش

برای اینکه قالب های محافظ گوش نقش خود را به درستی انجام دهند باید در محل خود قرار بگیرند.
- معمولا این قالب ها با دو رنگ قرمز و آبی ارائه می شوند. قالب قرمز برای گوش راست و قالب آبی برای گوش چپ می باشد.
- قالب گوش را بردارید و قسمت برآمده کانال آن را به طرف جلو نگه دارید.
- نوک قالب را در قسمت ورودی مجرای گوش خود قرار دهید.
- با دست مقابل، قسمت بالای لاله گوش را بگیرید و آهسته آن را حرکت دهید.
- اکنون با دست دیگر خود، آهسته قالب را به درون مجرای گوش فشار دهید.
- توجه داشته باشید که تمام برجستگی ها و فرورفتگی های قالب در محل اصلی خود روی لاله گوش قرار بگیرند.
- کمی صحبت کنید تا مطمئن شوید قالب به درستی در محل خود قرار گرفته است. اگر قالب را به درستی جایگذاری کرده باشید، صدای شما داخل گوش منعکس می شود. ( درون گوشی که قالب دارد)
- هر 20 دقیقه قالب را فشار دهید تا در محل خود قرار بگیرد. چون حرکات فک شما باعث می شود تا قالب کمی جابه جا شود.


نکات بهداشتی درباره ی قالب های محافظ گوش

- بهتر است برای تمیز کردن این قالب ها از آب و صابون استفاده کنید. در پایان هر روز این کار را انجام دهید. نیازی به استفاده از الکل های صنعتی و بتادین نیست.
- قبل از استفاده از قالب گوش، حتما دست های خود را بشوئید. هرگز با دست های آلوده، قالب ها را لمس نکنید. این کار باعث ایجاد حساسیت و خارش در گوش می شود.
- برای پاک کردن محافظ ها می توانید از ژل های مخصوص و دستمال های ضد عفونی کننده استفاده نمایید. این مواد را از شرکت های سازنده قالب تهیه کنید.
- در صورت تغییر رنگ قالب، از بین رفتن نرمی و انعطاف آن، ترک برداشتن و شکستن حتما آن را تعویض کنید.
نکات بهداشتی درباره ی قالب های محافظ گوش


قیمت قالب محافظ ضد صوت گوش

قالب های محافظ ضد صوت از جنس های مختلفی تولید می شوند و طراحی متنوعی دارند. به همین علت با قیمت های متفاوتی به فروش می رسند. در زمان خرید این قالب ها باید به راحتی، استفاده آسان و توانایی کاهش سر و صدا توجه نمایید. با توجه به هدف خود، قالب مورد نظر را خریداری کنید.

ساخت قالب ضد آب

ساخت قالب ضد آب از روی قالب اولیه گوش هر فرد به صورت اختصاصی انجام شده و تمام قسمت داخلی لاله و مجرای گوش را در بر می گیرد. گوش انسان مانند تمام اجزای دیگر بدن در هر فردی از شکل و قالب خاصی برخوردار است. شکل گوش در میزان شنوایی تاثیر می گذارد و

عملکرد مهمی در فرآیند شنیدن دارد. ساخت قالب گوش به دلیل تفاوت های فردی، دقیقا متناسب با ویژگی ها و شکل ظاهری منحصر به فرد گوش در افراد مختلف تعبیه شده است.
قالب گوش وسیله ای پلاستیکی است که در درون گوش جای می گیرد و در دو نوع نرم و سخت تولید می شود. قالب های نرم کمتر گوش را اذیت می کنند و قابلیت انعطاف بیشتری دارند. اما تمیز کردن آنها دشوارتر می باشد. قالب های سخت قابلیت انعطاف پذیری ندارند ولی به سادگی تمیز می شوند. قالب گوش هر فرد با روش قالب گیری از گوش همان فرد گرفته می شود. قالب ضد آب یکی از انواع قالب سمعک است که در این مطلب به ساخت آن می پردازیم. با ما همراه باشید.

قالب سمعک

سمعک ابزاری است که به خوبی می تواند کم شنوایی را در افراد زیادی درمان کند. استفاده از قالب در کنار سمعک برای بهبود کیفیت صدا و شنوایی بیشتر نیاز می باشد. انواع قالب سمعک در دو زیر گروه کانال و شل (Shell) جای می گیرد. انواع این قالب ها را از جنس نرم یا سخت متناسب با شکل گوش فرد می سازند و توسط تیوب پلاستیکی ظریفی به سمعک پشت گوشی متصل می کنند. این قالب ها می توانند صدفی و یا مجرای گوش را اشغال کنند و کاربردهای مورد انتظار را تامین نمایند. بعنوان مثال، از گوش در برابر ورود اصوات شدیدا بلند و یا آب محافظت کنند و یا کیفیت شنوایی در حین استفاده از سمعک را برای افراد بالا ببرند.

قالب سمعک

از انواع مختلف قالب سمعک و گوش می توان به قالب ضد صوت و قالب ضد آب اشاره نمود. قالب ها را از نوعی مواد پلیمری تهیه می کنند. قالب های سخت معمولا با مواد فتوپلاستیک ساخته می شوند و دوام زیادی دارند. ضمن اینکه تمیز نگه داشتن آنها نیز راحت می باشد. قالب های نوع نرم، از جنس هایی مانند سیلیکون تهیه می شوند و برای کسانی که کم شنوایی شدیدی دارند و همچنین برای کودکان، گزینه ی بهتری به شمار می روند.


قالب ضد آب

ورود آب به گوش می تواند مشکل آفرین باشد و باعث ایجاد عفونت گردد. در مواردی که پرده ی گوش دچار پارگی شده باشد، محافظت از آن ضروری است. زیرا ورود آب به گوش میانی مشکلات زیادی به دنبال خواهد داشت. به همین دلیل قالب ضد آب را طراحی کرده اند. استفاده از محافظ گوش ضد آب برای شناگران نیز اهمیت زیادی دارد. این قالب های محافظ آب با توجه به اینکه با اندازه ی دقیق گوش ساخته می شوند، به خوبی سد راه نفوذ آب به درون گوش خواهند شد.

قالب ضد آب

قالب ضد آب گوش، مدل ها و جنس های متنوعی دارد. برای بهترین عملکرد آن، معمولا از جنس سیلیکون نرم ساخته می شود که نفوذ پذیری کمتری نسبت به آب دارد. همچنین ضد حساسیت می باشد. به جز سیلیکون می توان از مواد سخت نیز استفاده کرد که عمر بیشتر و احتمال حساسیت کمتری دارند. از جنس های دیگر این قالب می توان به سخت شیشه ای و نرم صورتی اشاره نمود. در تمامی این مدل ها برای راحتی استفاده، دستگیره های مخصوصی تعبیه می شود.


ویژگی قالب ضدآب


از ویژگی های این قالب محافظ عبارتند از:

ویژگی قالب ضدآب

1- قالب ضد آب از جنس مواد سیلیکونی نرم ساخته شده که نسبت به آب نفوذناپذیر بوده و دوام خوبی دارد. سطح بیرونی آنها از مواد نانو پوشیده شده که این عامل باعث راحتی حین استفاده از آن می شود.
2- قالب محافظ آب برای افراد حساسیت ایجاد نمی کند و قالبی ضد حساسیت است.
3- این قالب ها مناسب با قالب گوش فرد ساخته می شوند. ساخت آنها، اختصاصی و به گونه ای است که تمام قسمت داخلی لاله و مجرای گوش را در بر می گیرد.
4- قالب ضدآب گوش دارای دستگیره های مخصوص می باشد تا قرار دادن و برداشتن آن درون مجرای گوش راحت تر انجام شود.
5- این نوع قالب محافظ، قابلیت شستشو دارد و به راحتی تمیز می شود. شستشوی قالب ضد آب در افرادی که ترشح گوش دارند، بسیار ضروری است. زیرا قالب ضد آب در معرض ترشحات گوش قرار دارد و باکتری ها و عوامل بیماری زا را انتقال می دهد.
6- قالب گوش دارای رنگ های مختلفی می باشد.
7- این قالب ها معمولا 2 الی 3 سال عمر می کنند که البته طول عمر آنها به نحوه استفاده و سن فرد بستگی دارد.
8- نصب قالب ضد آب با پین صورت می گیرد و استفاده از آن راحت است.
9- بر اساس نوع شغل و نوع صدایی که افراد با آنها روبرو هستند از فیلترهای مخصوصی برای حذف صدای بلند در قالب ضدآب استفاده می شود .
10- قالب ضد آب گوش معمولا دارای جعبه و یا کیف مخصوص می باشد. هنگامی که از قالب گوش استفاده نمی شود می توان آن را در کیف مخصوص قرار داد تا از آلوده شدن آن جلوگیری نمود.
11- این قالب ها معمولا محدودیتی در شنوایی و ارتباط فرد با دیگران ایجاد نمی کنند.
12- قالب گوش ضدآب باعث عدم ورود آب به گوش می شود. یکی از وظایف اصلی گوش حفظ تعادل است. جلوگیری از ورود آب به گوش باعث افزایش تعادل بدن و راحتی بیشتر شناگر می شود.


چه افرادی از قالب ضد آب استفاده می کنند؟


افراد زیادی وجود دارند که باید مراقب گوش خود باشند و از نفوذ آب به آن جلوگیری کنند. مثلا ورزشکاران و شناگران حرفه ای که ساعت های زیادی را در آب استخرها می گذرانند.
همانطور که می دانید استخرهای عمومی از جمله مکان های مستعد رشد باکتری ها و قارچ ها هستند. اگر این باکتری ها به مجرای گوش فرد برسند به دلیل شرایط مساعد ممکن است، رشد و تکثیر کرده و فرد دچار انواع عفونت های باکتریایی و قارچی گردد. پس لازم است به شنوایی شناس مراجعه و قالب مخصوص ضد آب گوش تهیه کرده و خود را از این خطر حفظ کند.
از دیگر کسانی که به قالب ضد آب گوش نیاز دارند می توان به افرادی که پرده گوش آنها پاره شده، اشاره نمود. در صورت پارگی پرده گوش، حفظ خشکی گوش و جلوگیری از نفوذ آب از مهمترین مسائلی است که فرد باید مد نظر داشته باشد. زیرا نفوذ آب به فضای گوش میانی باعث ایجاد عفونت شدید و جلوگیری از ترمیم خود به خود پرده گوش می شود. در این شرایط شنوایی شناس با گرفتن قالب گوش فرد و ساخت قالب ضد آب گوش مخصوص، نگرانی او را بر طرف خواهد کرد.


ساخت قالب ضد آب

ساخت قالب ضد آب فرآیندی سه مرحله ای است. ابتدا معاینه ی گوش برای قالب گیری انجام می شود. شنوایی شناس در معاینه ی گوش با اتوسکوپ داخل گوش را می بیند تا از تمیز و سالم بودن مجرای گوش مطمئن شود. در صورت وجود آسیب در مجرای گوش خارجی و یا پرده ی تمپان امکان قالب گیری وجود ندارد. زیرا با تزریق مواد قالب امکان دارد آسیب بیشتری به گوش وارد شود.
همچنین مجرای گوش خارجی باید کاملا تمیز باشد و در صورت تجمع سرومن یا جرم گوش امکان قالب گیری وجود ندارد. زیرا قالب باید کاملا مشابه ساختار گوش خارجی باشد و در صورت تجمع سرومن این مورد امکان پذیر نیست.
در صورتی که پس از معاینات اولیه مجرای گوش، مناسب قالب گیری تشخیص داده شود، مرحله ی قالب گیری با خمیر و مواد اولیه انجام می شود. قالب گیری حتما باید توسط ادیولوژیست ماهر انجام گردد.
در مرحله ی دوم برای ساخت قالب ضد آب از مسدود کننده یا cotton block استفاده می شود. شنوایی شناس پس از معاینه ی گوش و اطمینان از سلامت و تمیزی آن، جسم کوچک پنبه ای شکلی را به دقت وارد گوش می کند تا به هنگام تزریق مواد قالب جلوی پیشروی بیش از حد آن را بگیرد.
مرحله ی آخر، تزریق مواد قالب می باشد. مواد و خمیر قالب با استفاده از سرنگ مخصوصی به کانال گوش وارد می شوند. چند دقیقه زمان می برد تا خمیر، شکل درون گوش را به خود بگیرد و سفت شود و مواد کاملا خشک شوند. پس از شکل گرفتن و خشک شدن، خمیر و مواد قالب را از گوش خارج می کنند. در صورت تایید قالب توسط متخصص شنوایی شناس برای ساخت قالب ضد آب، آن را به مرکز مخصوص سازنده ی قالب ارسال می نمایند.

ساخت قالب ضد آب


قیمت قالب ضد آب

قیمت قالب ضد آب با توجه به پارامترهای مختلفی تعیین می شود. مهمترین آنها، نوع و جنس قالب می باشد. از پارامترهای دیگر می توان به برند قالب، رنگ آن، مواد اولیه به کار رفته در تولید قالب و ... اشاره نمود. برخی از قالب های ضد آب دارای فیلتر مخصوصی هستند که قیمت بالاتری نسبت به مدل های معمولی دارند.

درباره ما

این مجموعه در سال 1379 تاسیس گردید و در حال حاضر با انجام صدها پروژه و ارائه خدمات بسیار توانسته ایم پاسخگوی بخش وسیعی از نیازهای این صنعت باشیم اما با این وجود همچنان در حال سازماندهی، بروز رسانی و ارتقاء سطح کاری خود و کسب تجربه از مهندسان و متخصصان کشور هستیم تا خدمات شایسته تر و هرچه بهتر به مشتریان گرانقدر ارائه کنیم به شکلی که مشتریان، ما را جزیی جدایی ناپذیر از خود بدانند.

تماس با ما

ساعت کاری: ۰۸:۰۰ الی ۱۶:۰۰

خراسان جنوبی، بیرجند - خیابان مفتح - نبش مفتح ۴ - کدپستی ۹۷۱۸۸۸۴۴۳۱

دسترسی سریع

نقشه

طراحی سایت و خدمات سئو توسط تیم سئوهاما - میزبانی وب توسط سرورهاما

درباره ما

این مجموعه در سال 1379 تاسیس گردید و در حال حاضر با انجام صدها پروژه و ارائه خدمات بسیار توانسته ایم پاسخگوی بخش وسیعی از نیازهای این صنعت باشیم اما با این وجود همچنان در حال سازماندهی، بروز رسانی و ارتقاء سطح کاری خود و کسب تجربه از مهندسان و متخصصان کشور هستیم تا خدمات شایسته تر و هرچه بهتر به مشتریان گرانقدر ارائه کنیم به شکلی که مشتریان، ما را جزیی جدایی ناپذیر از خود بدانند.

تماس با ما

ساعت کاری: ۰۸:۰۰ الی ۱۶:۰۰

خراسان جنوبی، بیرجند - خیابان مفتح - نبش مفتح ۴ - کدپستی ۹۷۱۸۸۸۴۴۳۱

دسترسی سریع

نقشه

طراحی سایت و خدمات سئو توسط تیم سئوهاما - میزبانی وب توسط سرورهاما