فروش سمعک دیجیتال
سمعک دیجیتال

این نوع سمعک دارای قابلیت انطباق است و می توان آن را با توجه به نوع افت و خیز شنوایی افراد تنظیم نمود. سمعک دیجیتال برنامه پیشرفته ای دارد که می توان با توجه به هر محیط آن را تنظیم کرد و صدای شفافی را دریافت نمود.
از لحاظ ظاهری، سمعک دیجیتال به انواع مختلف سمعک داخل گوشی و پشت گوشی تقسیم می شود که قدرت و اندازه ی این سمعک ها نیز متفاوت می باشد. امروزه سمعک های دیجیتال از برندها و سطوح تکنولوژی با قیمت های متفاوتی در دسترس افراد کم شنوا هستند. انتخاب نوع سمعک از نظر ظاهری و نوع تکنولوژی آن، پروسه ای تخصصی می باشد که به دانش آکادمیک نیاز دارد.
انواع سمعک دیجیتال
سمعک دیجیتال در مدل های مختلفی تجویز می شود که عبارتند از:
1. سمعک داخل گوشی (ITE):
این سمعک مانند هندزفری یا هدفون های کوچک به طور کامل در داخل مجرای گوش قرار می گیرد و از ویژگی اکوستیکی گوش استفاده می کند. پس صدا را بهتر به گوش انتقال می دهد. سمعک داخل گوشی بر اساس قالبی که از گوش گرفته شده، ساخته می شود. به همین دلیل، فرآیند قالب گیری و ساخت آن بسیار حساس است و به دقت بالایی نیاز دارد. در این حالت، فرد هنگام استفاده از سمعک احساس بهتری خواهد داشت.




مزایای سمعک دیجیتال
1- بر خلاف سمعک های قدیمی، سمعک دیجیتال سوت و فیدبک را حذف و کنترل می کند. به طوری که اصوات گفتاری آهسته و فرکانس بالا یا زیر را می توان شنید.
امکانات سمعک دیجیتال

قیمت سمعک دیجیتال
قیمت سمعک به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله آنها می توان مدل سمعک و سطح تکنولوژی به کار رفته در آن را نام برد. همچنین اندازه و سایز سمعک، رنگ آن، نوسانات ارز و ... بر روی قیمت سمعک تاثیر می گذارند.

فروش سمعک ارزان
یکی از مهمترین دغدغه های خریداران سمعک، قیمت این محصول می باشد که شاید باعث انتخاب نادرست مدل آن گردد. امروزه نسل های مختلفی از سمعک تولید و روانه بازار می شوند که قدرت شنوایی را به میزان نسبتا خوبی، بالا می برند. دامنه قیمت سمعک ها بسیار گسترده بوده و عوامل مختلفی بر روی قیمت این دستگاه کاربردی تاثیر می گذارند. قیمت هر سمعک با توجه به تکنولوژی به کار رفته در آنها، کیفیت صدا و اندازه سمعک تعیین می شود. هر چه تکنولوژی سمعک بهتر باشد، قیمت آن نیز به همان نسبت بالا می رود. سمعک ارزان برای افرادی که توانایی خرید سمعک با قیمت بالا را ندارند، مناسب است. ارزان بودن سمعک به معنای بی کیفیت بودن آن نیست. در این مطلب بیشتر درباره ی سمعک ارزان می گوییم تا بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید.
سمعک ارزان
سمعک ارزان به معنای بد و بی کیفیت بودن این محصول نیست. منظور از سمعک ارزان این است که سمعکی را انتخاب کنیم که قیمت کمتری داشته باشد. اما بتوان با آن میزان ورودی صدا را تنظیم نمود. زیرا صداهای تنظیم نشده، تاثیرات مخربی روی شنوایی فرد کم شنوا دارند. از انواع مختلف سمعک ارزان می توان سمعک دیجیتال، پشت گوشی، داخل گوش و نامرئی را نام برد. سمعک هوشمند، قابلیت تنظیم صدا را دارد و گزینه خوبی برای کم شنوایان می باشد.

انواع سمعک ارزان
شرکت های زیادی در زمینه تولید سمعک فعالیت دارند که هر کدام برند مخصوص خود را تولید می کنند. هر برندی دارای قیمت های مختلفی است که از پایین به بالا رده بندی می شوند.


سمعک ارزان هر کمپانی و برند دارای ویژگی های مشابهی است. سمعک ها در سه رده پایه، متوسط و پیشرفته تولید و روانه بازار می شوند. معمولا سمعک های پایه تنها در محیط های ساکت، شنیدن گفتار را بهبود می بخشند.

قیمت سمعک ارزان
قیمت سمعک ارزان به عوامل مختلفی بستگی دارد. مهمترین عامل تاثیر گذار بر قیمت سمعک، سطح تکنولوژی به کار رفته در آن است. از جمله عوامل دیگر می توان به برند سمعک، کشور سازنده، کیفیت ساخت، خدمات پس از فروش، نوع سمعک، نوسانات ارز و ... اشاره نمود. همچنین اندازه سمعک و کیفیت صدا نیز بر قیمت سمعک ارزان تاثیر می گذارند.

از آن جایی که ماهیت کم شنوایی متغیر و ناشناخته است، استفاده از سمعک هایی با تکنولوژی بالا برای افراد کم شنوا ایده آل است. اما کم شنوایی هایی وجود دارند که استفاده از سمعک ارزان و یا به اصطلاح با تکنولوژی پایه برای آنها مشکلی ایجاد نمی کند. توجه نمایید که تنها ادیولوژیست می تواند در این مورد نظر قطعی دهد.
فروش سمعک پیشرفته
پیشرفت تکنولوژی، تغییرات زیادی در زندگی افراد ایجاد کرده است. بسیاری از مردم، کارهای خود را با استفاده از موبایل، تبلت و دستگاه های وایرلس انجام می دهند. به این ترتیب، کیفیت سمعک ها هم تغییر کرده است. امروزه در تولید سمعک ها از تکنولوژی های مختلفی استفاده می شود.

سمعک پیشرفته یا هوشمند
سمعک های پیشرفته از نسل سمعک های دیجیتال به شمار می روند. این سمعک ها می توانند با شرایط و محیط های شنیداری مختلف تطبیق پیدا کنند. سمعک های پیشرفته یا هوشمند، صداها و نویزهای موجود در محیط را از هم تشخیص داده و آنها را تفکیک می کنند. در ساختار این سمعک ها، میکروفون هایی وجود دارند که می توانند صداها و نویزهای ناگهانی و باد را برطرف نمایند. سمعک های پیشرفته، قابلیت ذخیره اطلاعات و اتصال به بلوتوث و وایرلس را دارند.
انواع سمعک پیشرفته

قسمت های مختلف سمعک
ویژگی های سمعک پیشرفته یا هوشمند
1- وجود میکروفون های جهت دار : این سیستم ها باعث می شوند تا کاربر بتواند گفتار افراد را در محیط های شلوغ و پر سر و صدا به خوبی درک کند. این میکروفون ها می توانند صداهای روبه رو را دریافت کنند و صداهای مزاحم را حذف نمایند.
2- رفع نویزهای ناگهانی : یکی از ویژگی های سمعک های پیشرفته، قابلیت کاهش نویز ناگهانی و ضربه می باشد. این سمعک ها می توانند نویزهای بلند و آزاردهنده مانند صدای بلند ناشی از برخورد دو شیء را حذف کنند. به این ترتیب، افراد به راحتی صداها را می شنوند.
3- کاهش نویز دیجیتال : سیستم میکروفون جهت دار می تواند سیگنال های شنوایی را که دارای نویزهای مزاحم هستند را شناسایی و حذف کند. در این حالت، فرد گفتار اطرافیان خود را بهتر می شنود.
4- یادگیری و کاهش تنظیمات دستی : یکی از ویژگی های سمعک های پیشرفته، ویژگی یادگیری آنها است. شما می توانید سمعک را با توجه به شرایط محیطی خود تنظیم کنید. قابلیت یادگیری سمعک موجب می شود تا اگر دوباره در همان محیط قرار گرفتید، تنظیمات کنترل صدا و برنامه سمعک به صورت خودکار اعمال شوند. به مرور زمان، میزان استفاده از تنظیمات دستی کاهش می یابد.
5- ذخیره سازی اطلاعات (Data logging) : شما می توانید اطلاعات موردنظر ، برنامه ها، سطح صدا و ویژگی های دیگر موردنیاز در محیط شنیداری خود را داخل سمعک ذخیره کنید. به این ترتیب شنوایی سنج، سمعک شما را با استفاده از این اطلاعات شخصی سازی می نماید. با این کار، سمعک شما دقیق تر تنظیم می شود.
6- کاهش صدای باد : برخی از افراد، زمان زیادی را در خارج از منزل سپری می کنند. ویژگی کاهش صدای باد برای آنها حائز اهمیت می باشد. سمعک های پیشرفته با استفاده از این ویژگی می توانند مانع از تاثیر وزش باد بر شنوایی فرد شوند. زمانی که باد می وزد، سیستم میکروفون های جهت دار این سمعک ها، از طریق کاهش صدای باد باعث شنیدن صداهای مختلف می شوند.
7- تکنولوژی های پیشرفته : هر روز شاهد پیشرفت فناوری در زمینه های مختلف هستیم. سمعک نیز از این قضیه مستثنی نیست. امروزه سمعک هایی تولید می شوند که امکانات و قابلیت های فراوانی دارند. این سمعک ها شرایطی را فراهم می کنند تا کاربران بتوانند صداهای موجود در محیط را به راحتی بشنوند. در ساختار سمعک های پیشرفته به جای استفاده از دو کانال، از هشت کانال یا بیشتر استفاده می شود. این امر جداسازی صداها برای پردازش را آسانتر می کند. وجود این تعداد کانال باعث می شود تا صداها با وضوح بیشتری شنیده شوند.
8- پوشاننده وزوز گوش : در ساختار برخی از سمعک های پیشرفته، مولد صدا وجود دارد. صداهایی که توسط این مولدها تولید می شوند ، در محیط شنیده نمی شوند. این صداها به کاهش وزوز در گوش یا سر کمک می کنند.

فناوری های موجود در سمعک های پیشرفته وایرلس
این نوع سمعک ها، ویژگی های مختلفی دارند. آنها از تمام ویژگی های سمعک های هوشمند برخوردار می باشند. علاوه بر آن، مجهز به بلوتوث و پردازش شنوایی دو گوشی نیز هستند.
- سازگاری با بلوتوث : این سمعک ها می توانند (به کمک یک دستگاه واسطه) به تلفن همراه و دستگاه های دیگری متصل شوند که دارای فناوری بلوتوث هستند. با استفاده از تکنولوژی بلوتوث، صداهای مزاحم از میکروفون حذف می شوند و نسبت سیگنال به نویز افزایش می یابد.
- پردازش دو گوشی : سمعک های گوش راست و چپ، به صورت بی سیم با هم در ارتباط هستند. پردازش اطلاعات به این روش مشابه پردازش اطلاعات توسط مغز است. این ویژگی موجب افزایش درک گفتار می شود. برای حفظ عملکرد همزمان هر دو سمعک و یا جریان سیگنال های شنوایی از یک سمعک به دیگری مورد استفاده قرار می گیرد.

کیفیت صدا : عملکرد واحد سمعک های گوش راست و چپ موجب می شود تا هر دو سمعک به صورت همزمان در یک حالت قرار بگیرند. ویژگی پردازش دو گوشی، کیفیت صدا را بهبود می بخشد.
مکان یابی : افراد با کمک هر دو گوش می توانند به سرعت متوجه محل قرارگیری منبع صدا شوند. مغز انسان در زمان شنیدن صداها، تفاوت های زمانی و شدتی آنها را تجزیه و تحلیل می کند.
شنیدن راحت : کاربران با استفاده از سمعک های وایرلس بهتر و راحت تر می شنوند. قابلیت تنظیم سمعک های بلوتوث دار این امکان را به افراد می دهد تا با تغییر برنامه یا شدت صدا در یک سمعک، این تغییر به شکل خودکار در گوش دیگر صورت گیرد.
اتصال : سمعک های پیشرفته می توانند (به صورت بی سیم) به همدیگر یا دستگاه های دیگر متصل شوند. این ارتباط از طریق تکنولوژی میدان های مغناطیسی، مدولاسیون فرکانس (FM) و بلوتوث امکان پذیر می شود. به فرایند تغییر فرکانس موج، مدولاسیون می گویند.

تکنولوژی MFI برای آیفون (Made for iPhone)
سمعک های بلوتوثی برای ارتباط با دستگاه های دیگر از رابطی به نام استریمر استفاده می کنند. شرکت اپل در سال 2014، یک نوع اتصال بلوتوثی ویژه را برای سمعک ها ثبت کرد. برخی از سمعک های خاص با استفاده از این تکنولوژی می توانند بدون استریمر به پلتفرم IOS (آیفون، آیپد و آیپاد) وصل شوند.
تقسیم بندی سمعک ها بر اساس تکنولوژی به کار رفته در آنها
- سمعک های آنالوگ : جزء سمعک های ابتدایی به شمار می روند. اما استفاده از این نوع سمعک، رایج نیست. میکروفن های موجود در این نوع سمعک، صداها را جمع آوری می کنند و به وسیله آمپلی فایر آنها را تقویت می نمایند. این صداهای تقویت شده از طریق بلندگو پخش می شوند. آمپلی فایر، دستگاهی است که کیفیت صدای خروجی را افزایش می دهد.
- سمعک های دیجیتریم : همان سمعک های نیمه دیجیتال هستند که پس از سمعک های آنالوگ تولید شدند. کیفیت این سمعک ها بهتر از سمعک های آنالوگ می باشد. عملکرد سمعک های نیمه دیجیتال به صورت صفر و یک است. به این معنا که زمانی که صدا وجود دارد، عدد یک و در صورت عدم وجود صدا، عدد صفر تعیین می گردد.
- سمعک های هوشمند (دیجیتال) : این سمعک های پیشرفته می توانند صداها و نویزها را از هم تشخیص دهند. علاوه بر این، امکان ذخیره کردن اطلاعات و اتصال به بلوتوث و وایرلس را دارند.
- سمعک های فوق هوشمند (دیجیتال وایرلس) : به عنوان آخرین سطح سمعک شناخته می شوند. این نوع سمعک ها می توانند به راحتی به موبایل، تلویزیون و سایر وسایل بلوتوث دار متصل شوند. افراد کم شنوا به کمک سمعک های پیشرفته می توانند از صداهای تولیدی به بهترین شکل لذت ببرند. آنها می توانند موسیقی، صدای موبایل و سایر وسایل صوتی را از طریق سمعک بشنوند.

برندهای معتبر سمعک های فوق پیشرفته
برندهای سمعک زیمنس آلمان، ویدکس و اتیکن دانمارک، فوناک سوئیس، استارکی آمریکا، یونیترون کانادا، رکستون آلمان، بلتون دانمارک و ریساند دانمارک جزء معتبرترین برندهای سمعک فوق پیشرفته در دنیا به شمار می روند.
بهترین سمعک پیشرفته
به طور کلی بهترین نوع سمعک با توجه به نوع و میزان کم شنوایی تعیین می گردد. بنابراین بهترین سمعک برای هر فرد با افراد دیگر متفاوت می باشد. اما استفاده از سمعک های پیشرفته، کیفیت زندگی افراد را افزایش می دهد. این سمعک ها به دلیل قابلیت های زیادی که دارند، بهتر از سمعک های معمولی هستند.

قیمت سمعک پیشرفته
قیمت سمعک پیشرفته به عواملی مانند اندازه، برند، کشور تولید کننده، کیفیت صدا، ضد آب بودن اجزای سمعک، ظاهر، خدمات پس از فروش، نوع باتری و طول عمر آن، استحکام سمعک، قابلیت شارژ و ... بستگی دارد. امکانات و قابلیت های موجود در سمعک های پیشرفته باعث شده تا گران تر از انواع دیگر سمعک باشند. قیمت این سمعک ها حداقل 4 میلیون تومان است.