فروش سمعک دیجیتال

سمعک ها یکی از تقویت کننده های شنوایی برای افراد کم شنوا محسوب می شوند. با ورود سمعک های مختلف، امروزه خیلی از افراد کم شنوا توانسته به زندگی روزمره خود بدون هیچ مشکلی بپردازند. از این رو سمعک دیجیتال به عنوان یکی از به روز ترین انتخاب هوشمند برای افراد کم شنوا به شمار می آید. کوچک بودن در کنار طبیعی بودن صدا از ویژگی های متمایزی در سمعک دیجیتال هستند که رضایت هر فردی را به دست می آورد.
فروش سمعک دیجیتال توسط کلینیک های شنوایی شناسی انجام می شود. سمعک دیجیتال، صدایی را که از طریق میکروفون دریافت می کند، از حالت آنالوگ به صورت دیجیتال درمی آورد. با این کار، صدای دریافت شده قابلیت پردازش پیدا می کند. سمعک های دیجیتال، سمعک هایی هستند که کیفیت بهتری نسبت به سمعک های قدیمی دارند. صدایی که از طریق این سمعک ها شنیده می شود، کیفیت بهتری دارد و صدای سوت و خش خش آن حذف شده است. میکروفون موجود در ساختار سمعک دیجیتال، باعث می شود تا صدا در محیط های شلوغ بهتر درک شود. این سمعک ها، برنامه ی پیشرفته ای دارند و می توان آن ها را با توجه به هر محیط تنظیم نمود. بسیاری از افراد با استفاده از برندهای مختلف سمعک دیجیتال می توانند صداها را بهتر بشنوند. باید توجه داشت که انتخاب نوع سمعک و تکنولوژی به کار رفته در آن امری تخصصی است. شنوایی شناس با توجه به نوع و میزان کم شنوایی فرد اقدام به تجویز سمعک می کند. سمعک های دیجیتال امکانات مختلفی دارند که از آن جمله می توان به کانال های صدا، سرکوبگر اصوات مزاحم، مسیریابی سیستم میکروفون و فناوری پیشرفته اشاره کرد. قیمت فروش سمعک دیجیتال در تمام برندها یکسان نیست و با توجه به کشور تولید کننده، تکنولوژی سمعک و قابلیت های آن متفاوت است.

سمعک دیجیتال

سمعک دیجیتال یکی از جدیدترین نوع سمعک های تولیدی است که دارای کیفیت بهتری نسبت به سمعک های قدیمی می باشد. در این نوع سمعک کیفیت صدا بهتر شده و سوت به طور موثری حذف می شود. نوع مدار حذف سوت سمعک از نوع پیشرفته آداپتیو است. مدار خروجی سمعک دیجیتال، کیفیت بهتری داشته و از نوع AGC می باشد. همچنین صدای خش خش در آن حذف شده است. نوع میکروفون به کار رفته در سمعک دیجیتال از نوع دایرکشنال می باشد که باعث شده صدا در محیط های شلوغ بهتر درک شود. با استفاده از سمعک دیجیتال، بیمار می تواند به راحتی حرف بزند و صدای تلویزیون و موسیقی را دریافت کند. اندازه ی سمعک دیجیتال کاهش پیدا کرده و وزن کمی نسبت به انواع دیگر سمعک به خصوص سمعک آنالوگ دارد.
Image

این نوع سمعک دارای قابلیت انطباق است و می توان آن را با توجه به نوع افت و خیز شنوایی افراد تنظیم نمود. سمعک دیجیتال برنامه پیشرفته ای دارد که می توان با توجه به هر محیط آن را تنظیم کرد و صدای شفافی را دریافت نمود.

از لحاظ ظاهری، سمعک دیجیتال به انواع مختلف سمعک داخل گوشی و پشت گوشی تقسیم می شود که قدرت و اندازه ی این سمعک ها نیز متفاوت می باشد. امروزه سمعک های دیجیتال از برندها و سطوح تکنولوژی با قیمت های متفاوتی در دسترس افراد کم شنوا هستند. انتخاب نوع سمعک از نظر ظاهری و نوع تکنولوژی آن، پروسه ای تخصصی می باشد که به دانش آکادمیک نیاز دارد.

انواع سمعک دیجیتال


سمعک دیجیتال در مدل های مختلفی تجویز می شود که عبارتند از:

1. سمعک داخل گوشی (ITE):
این سمعک مانند هندزفری یا هدفون های کوچک به طور کامل در داخل مجرای گوش قرار می گیرد و از ویژگی اکوستیکی گوش استفاده می کند. پس صدا را بهتر به گوش انتقال می دهد. سمعک داخل گوشی بر اساس قالبی که از گوش گرفته شده، ساخته می شود. به همین دلیل، فرآیند قالب گیری و ساخت آن بسیار حساس است و به دقت بالایی نیاز دارد. در این حالت، فرد هنگام استفاده از سمعک احساس بهتری خواهد داشت.
Image
2- سمعک پشت گوشی (BTE)
 
این سمعک بالای گوش قلاب می شود و پشت گوش قرار می گیرد. صدا از لوله ای که به قالب سمعک متصل است به داخل گوش منتقل می شود. سمعک پشت گوشی شامل قسمت اصلی، قالب و لوله اتصال می باشد. قسمت اصلی، همه قطعات الکترونیکی و باتری را در خود جای داده است. قطر لوله اتصال می تواند 2 میلی متر و یا باریک تر باشد. در مواردی که از لوله باریک استفاده می شود، می توان لوله را به dome پلاستیکی یا قالب کوچکی متصل نمود.
باتری سمعک‌ پشت گوشی با توجه به طراحی و اندازه سمعک در سایزهای مختلفی وجود دارد. سایز 10 (زرد رنگ)، سایز 13 (نارنجی رنگ)، سایز 312 (قهوه ای رنگ) یا سایز 675 (آبی رنگ) می باشد.
Image
3- سمعک رسیور در کانال یا RIC
 
این سمعک پشت گوش قرار می‌ گیرد و صدا را مستقیم به داخل گوش انتقال می‌ دهد. رسیور (بلندگو) بیرون از خود سمعک و در مجرای گوش قرار می‌ گیرد. سمعک و رسیور از طریق سیم نازکی به هم متصل می‌ شوند. سمعک RIC سه قسمت اصلی دارد. محفظه خیلی کوچک که پشت گوش و رسیور که داخل مجرای گوش قرار می گیرد، سیم نازک اتصال دهنده از قسمت های اصلی آن هستند.
Image
4- سمعک نامرئی
 
برای تجویز سمعک نامرئی، ادیولوژیست از گوش بیمار قالب عمیق می گیرد. بر اساس اندازه ی کانال گوش، پوسته ی سمعک ساخته می شود. تمام اجزای سمعک داخل مجرا قرار می گیرند. رنگ پوسته ی سمعک نیز تقریبا شبیه به رنگ پوست فرد است. این مدل از سمعک یک بند ظریف از جنس نخ ماهی گیری دارد که بیمار می تواند برای خارج کردن سمعک از آن استفاده کند. سمعک نامرئی محبوبیت بسیار بالایی در بین افراد کم شنوا دارد.
Image

مزایای سمعک دیجیتال


1- بر خلاف سمعک های قدیمی، سمعک دیجیتال سوت و فیدبک را حذف و کنترل می کند. به طوری که اصوات گفتاری آهسته و فرکانس بالا یا زیر را می توان شنید.
 
2- میکروفن جهت دار در تمرکز سمعک به صداهای خاص گفتاری و کاهش اصوات مزاحم اطراف، کمک ویژه ای می کند. در بعضی از سمعک های دیجیتال حتی جهت نویز توسط میکروفن به خوبی و با دقت بسیار زیادی تشخیص داده می شود. این نوع سمعک با توجه به رده تکنولوژی خود، محیط شنیداری اطراف را اتوماتیک وار آنالیز می کند که باعث جداسازی اصوات مختلف می شود.
 
3- سمعک دیجیتال قابلیت اتصال به تلفن، وسایل صوتی و تصویری را دارد. این امر باعث استفاده آسان و بسیار کاربردی سمعک شده است. البته این فناوری در تمامی سمعک های دیجیتال تعبیه نشده است.
 
4- در این محصول، از مدار پردازش سیگنال دیجیتالی یا همان تراشه DSP استفاده می شود. سیستم DSP به کار رفته در ساخت سمعک دیجیتال مزیت های فراوانی دارد. این سیستم به بهبود کنترل فیلترها و شیوه های رفع مشکل نویز زمینه و فیدبک کمک می کند. قابلیت نمونه گیری سریع، حذف کنترل های مکانیکی، انعطاف پذیری بیشتر در کنترل و پاسخ و مشخصات عملکرد از مزایای دیگر این سیستم هستند.
 
5- برای محیط های شنیداری مختلف برنامه ریزی می گردد و صدا را بر اساس محیطی که فرد در آن قرار گرفته، تنظیم می کند.
 
6- سمعک دیجیتال وزن سبکی دارد. به همین دلیل فرد احساس سنگینی نمی کند.

امکانات سمعک دیجیتال

یک سمعک دیجیتال ساده نیازمند تنظیماتی است که باید توسط مصرف کننده اعمال شود. بعنوان مثال، کم و زیاد کردن صدا متناسب با میزان کم شنوایی و یا فشردن دکمه ای که موجب کاهش نویز اطراف می شود.
 
Image
1- کانال های صدا
 
تعداد کانال های تعبیه شده در سمعک، تعداد بخش های مجزایی که قسمت های مختلف سیگنال ورودی صدا را پردازش می کند، را مشخص می نماید. هر چه تعداد این کانال ها بیشتر باشد، انعطاف پذیری سمعک دیجیتال برای برنامه ریزی بیشتر خواهد بود.
 
 
2- مسیریابی سیستم میکروفون
 
مسیریابی میکروفون، صداهایی که از رو به رو به گوش می رسند را تقویت می کند. بسیاری از سیستم های طراحی شده، صداهایی که از پشت سر می آیند را مسدود می کنند. این قابلیت برای شنیدن بهتر سخنرانی ها بسیار مناسب می باشد. همچنین رضایت مشتریان از کیفیت سمعک های دیجیتال را بالا برده است.
 
 
3- فناوری پیشرفته
 
سمعک هوشمند، نوع پیشرفته ی سمعک های دیجیتال معمولی است. این سمعک بیشتر قابلیت هایی را که در سمعک دیجیتال باید با تنظیمات ایجاد شوند را به صورت هوشمند و خودکار ایجاد می کند. تعداد کانال های جداسازی صدا در سمعک هوشمند بسیار بیشتر از سمعک دیجیتال معمولی است و تقریبا از 2 کانال به 8 کانال می رسد.
 
 
4- فناوری بلوتوث
 
سمعک دیجیتال دارای فناوری telecoil یا بی سیم می باشد. سمعک هوشمند از این فناوری برای اتصال به دیگر ابزارهای الکترونیکی مجهز به بلوتوث استفاده می کند. امروزه این فناوری راحتی استفاده از تلفن همراه و پخش کننده های صوتی را به همراه دارد و زندگی را برای کم شنوایان بسیار آسان کرده است.

قیمت سمعک دیجیتال


قیمت سمعک به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله آنها می توان مدل سمعک و سطح تکنولوژی به کار رفته در آن را نام برد. همچنین اندازه و سایز سمعک، رنگ آن، نوسانات ارز و ... بر روی قیمت سمعک تاثیر می گذارند.
Image

فروش سمعک ارزان



یکی از مهمترین دغدغه های خریداران سمعک، قیمت این محصول می باشد که شاید باعث انتخاب نادرست مدل آن گردد. امروزه نسل های مختلفی از سمعک تولید و روانه بازار می شوند که قدرت شنوایی را به میزان نسبتا خوبی، بالا می برند. دامنه قیمت سمعک ها بسیار گسترده بوده 
و عوامل مختلفی بر روی قیمت این دستگاه کاربردی تاثیر می گذارند. قیمت هر سمعک با توجه به تکنولوژی به کار رفته در آنها، کیفیت صدا و اندازه سمعک تعیین می شود. هر چه تکنولوژی سمعک بهتر باشد، قیمت آن نیز به همان نسبت بالا می رود. سمعک ارزان برای افرادی که توانایی خرید سمعک با قیمت بالا را ندارند، مناسب است. ارزان بودن سمعک به معنای بی کیفیت بودن آن نیست. در این مطلب بیشتر درباره ی سمعک ارزان می گوییم تا بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید.

سمعک ارزان


سمعک ارزان به معنای بد و بی کیفیت بودن این محصول نیست. منظور از سمعک ارزان این است که سمعکی را انتخاب کنیم که قیمت کمتری داشته باشد. اما بتوان با آن میزان ورودی صدا را تنظیم نمود. زیرا صداهای تنظیم نشده، تاثیرات مخربی روی شنوایی فرد کم شنوا دارند. از انواع مختلف سمعک ارزان می توان سمعک دیجیتال، پشت گوشی، داخل گوش و نامرئی را نام برد. سمعک هوشمند، قابلیت تنظیم صدا را دارد و گزینه خوبی برای کم شنوایان می باشد.
وظیفه ی سمعک، تقویت صدا برای بر طرف کردن کم شنوایی است. اما تقویت ساده صدا باعث بهبودی و رفع مشکل شنوایی نمی شود. زیرا افراد کم شنوا، درک متفاوتی از صدا دارند. در واقع سمعک ارزان را باید متناسب با کم شنوایی به صورت دقیق در فرکانس های گفتاری تنظیم نمود. به همین دلیل، سمعک ارزان باید در حدی قابل تنظیم باشد که بتوان آن را با کم شنوایی تطابق داد. بنابراین سمعک هر چه پیشرفته تر باشد، قیمت آن بیشتر می شود و هر چه دارای فناوری ضعیف تری باشد، قیمت آن نیز ارزان تر خواهد بود.
Image

انواع سمعک ارزان


شرکت های زیادی در زمینه تولید سمعک فعالیت دارند که هر کدام برند مخصوص خود را تولید می کنند. هر برندی دارای قیمت های مختلفی است که از پایین به بالا رده بندی می شوند.
 
 
1- سمعک STF برند A&M
 
این نوع سمعک ساده ترین محصول کمپانی A&M است. سمعک STF در دو گروه T1 و T3 تولید می شود. گروه T1 فقط شامل یک سمعک پشت گوشی پاور می باشد و قابلیت پوشش دهی کم شنوایی شدید را دارد. همچنین دارای مدار کاهش دهنده نویز و سر و صدای محیطی و 2 کانال پردازشی است. قیمت سمعک T1 حدودا 1.200.000 تومان می باشد. این سمعک در رده دیجیتال پایه قرار دارد.
گروه T3 دارای دو مدل سمعک پشت گوشی است که از نظر قدرت، پاور (P) و سوپر پاور (XP) به شمار می رود. امکان پوشش کم شنوایی شدید تا عمیق را دارد. سمعک T3 دارای 4 کانال پردازشی، مدار کاهش دهنده نویز محیط و سیستم حذف فیدبک (سوت سمعک) می باشد. قیمت سمعک T3 حدودا 1.400.000 تومان است.
Image
2- سمعک ARENA برند رکستون آلمان
 
سمعک ARENA رکستون فقط در دو مدل پشت گوشی تولید می شود که از نظر قدرت شامل سمعک پاور (P) و سوپرپاور (HP) می باشد. این سمعک کم شنوایی های شدید تا عمیق را پوشش می دهد. سمعک ARENA دارای 6 کانال پردازشی است و مجهز به سیستم کاهش دهنده نویز محیط و سیستم حذف فیدبک (سوت سمعک) می باشد. با وجود قیمت پایین این محصول، مقاومت آن در برابر آب بسیار بالا است و تقریبا یک سمعک ضد آب محسوب می شود. قیمت ارزانترین سمعک رکستون آلمان حدودا 1.500.000 تومان است.
Image

سمعک ارزان هر کمپانی و برند دارای ویژگی های مشابهی است. سمعک ها در سه رده پایه، متوسط و پیشرفته تولید و روانه بازار می شوند. معمولا سمعک‌ های پایه تنها در محیط ‌های ساکت، شنیدن گفتار را بهبود می‌ بخشند.
در سمعک ‌های متوسط، درک گفتار در اکثر محیط ‌های شنیداری بهبود می ‌یابد. همچنین، در این سمعک ‌ها مدارات ویژه‌ ای مانند میکروفن‌ های جهت ‌دار و تکنولوژی بی سیم نیز اضافه می ‌شود. بهترین عملکرد شنوایی حتی در پر چالش‌ ترین و سخت ‌ترین محیط‌ های شنیداری توسط فناوری فوق‌ العاده سمعک ‌ها به دست می ‌آید.
این سمعک ‌ها تمام 360 درجه محیط شنیداری اطراف را به صورت اتوماتیک و با سرعت پردازش بالا، آنالیز می‌ کنند و بهترین درک گفتار و تشخیص کلمات را برای فرد کم‌ شنوا به ارمغان می ‌آورند.
اغلب برندها، سمعک های اقتصادی با ویژگی های پایین تر از این موارد را تولید می نمایند. سمعک ارزان از تکنولوژی آنالوگ استفاده نمی کند. این سمعک پردازش دیجیتال با تنظیم تریمری (قابل برنامه ریزی) دارد و با کامپیوتر و نرم افزار مخصوص نمی توان آن را تنظیم نمود.
Image
سمعک ارزان دارای 3 برنامه شنیداری بوده و با ولوم کنترل سمعک نیز می توان صدای آن را تغییر داد. سمعک ارزان قابلیت های ساده مانند سیستم سرکوب فیدبک (سوت) و کاهش نویز محیطی را دارد.
سمعک های داخل گوشی یکی از انواع سمعک ارزان هستند که معمولا قابل اتصال به نرم افزار می باشند و حداقل 4 کانال پردازشی دارند. سمعک ارزان از تکنولوژی های وایرلس و اتصال بلوتوث استفاده نمی کند. اما ممکن است در برخی برندها مانند ریساند و بلتون پوشش ضدآب برای سمعک ارزان استفاده گردد.
سمعک ارزان معمولا بین 4 تا 8 کانال پردازشی را برای تنظیم و پردازش ورودی سمعک به کار می گیرد که این تعداد در سمعک های رده بالا به 64 کانال هم می رسد. قیمت سمعک ارزان نسبت به محصولات دیگر مناسب تر است و این به معنی بی کیفیت بودن آن نیست.

قیمت سمعک ارزان



قیمت سمعک ارزان به عوامل مختلفی بستگی دارد. مهمترین عامل تاثیر گذار بر قیمت سمعک، سطح تکنولوژی به کار رفته در آن است. از جمله عوامل دیگر می توان به برند سمعک، کشور سازنده، کیفیت ساخت، خدمات پس از فروش، نوع سمعک، نوسانات ارز و ... اشاره نمود. همچنین اندازه سمعک و کیفیت صدا نیز بر قیمت سمعک ارزان تاثیر می گذارند.
Image

از آن جایی که ماهیت کم شنوایی متغیر و ناشناخته است، استفاده از سمعک هایی با تکنولوژی بالا برای افراد کم شنوا ایده آل است. اما کم شنوایی هایی وجود دارند که استفاده از سمعک ارزان و یا به اصطلاح با تکنولوژی پایه برای آنها مشکلی ایجاد نمی کند. توجه نمایید که تنها ادیولوژیست می تواند در این مورد نظر قطعی دهد.

فروش سمعک پیشرفته


پیشرفت تکنولوژی، تغییرات زیادی در زندگی افراد ایجاد کرده است. بسیاری از مردم، کارهای خود را با استفاده از موبایل، تبلت و دستگاه های وایرلس انجام می دهند. به این ترتیب، کیفیت سمعک ها هم تغییر کرده است. امروزه در تولید سمعک ها از تکنولوژی های مختلفی استفاده می شود. 
Image

سمعک پیشرفته یا هوشمند


سمعک های پیشرفته از نسل سمعک های دیجیتال به شمار می روند. این سمعک ها می توانند با شرایط و محیط های شنیداری مختلف تطبیق پیدا کنند. سمعک های پیشرفته یا هوشمند، صداها و نویزهای موجود در محیط را از هم تشخیص داده و آنها را تفکیک می کنند.  در ساختار این سمعک ها، میکروفون هایی وجود دارند که می توانند صداها و نویزهای ناگهانی و باد را برطرف نمایند. سمعک های پیشرفته، قابلیت ذخیره اطلاعات و اتصال به بلوتوث و وایرلس را دارند.

انواع سمعک پیشرفته

سمعک های پیشرفته در انواع داخل گوشی، پشت گوشی، نامرئی و سمعک رسیور در کانال تولید می شوند. 
Image

قسمت های مختلف سمعک

به طور کلی سمعک ها از سه قسمت میکروفن، مدار پردازشی و بلندگو (رسیور) تشکیل می شوند. 

ویژگی های سمعک پیشرفته یا هوشمند


1- وجود میکروفون های جهت دار : این سیستم ها باعث می شوند تا کاربر بتواند گفتار افراد را در محیط های شلوغ و پر سر و صدا به خوبی درک کند. این میکروفون ها می توانند صداهای روبه رو را دریافت کنند و صداهای مزاحم را حذف نمایند.

2- رفع نویزهای ناگهانی : یکی از ویژگی های سمعک های پیشرفته، قابلیت کاهش نویز ناگهانی و ضربه می باشد. این سمعک ها می توانند نویزهای بلند و آزاردهنده مانند صدای بلند ناشی از برخورد دو شیء را حذف کنند. به این ترتیب، افراد به راحتی صداها را می شنوند.

3- کاهش نویز دیجیتال : سیستم میکروفون جهت دار می تواند سیگنال های شنوایی را که دارای نویزهای مزاحم هستند را شناسایی و حذف کند. در این حالت، فرد گفتار اطرافیان خود را بهتر می شنود.

4- یادگیری و کاهش تنظیمات دستی : یکی از ویژگی های سمعک های پیشرفته، ویژگی یادگیری آنها است. شما می توانید سمعک را با توجه به شرایط محیطی خود تنظیم کنید. قابلیت یادگیری سمعک موجب می شود تا اگر دوباره در همان محیط قرار گرفتید، تنظیمات کنترل صدا و برنامه سمعک به صورت خودکار اعمال شوند. به مرور زمان، میزان استفاده از تنظیمات دستی کاهش می یابد.

5- ذخیره سازی اطلاعات (Data logging) : شما می توانید اطلاعات موردنظر ، برنامه ها، سطح صدا و ویژگی های دیگر موردنیاز در محیط شنیداری خود را داخل سمعک ذخیره کنید. به این ترتیب شنوایی سنج، سمعک شما را با استفاده از این اطلاعات شخصی سازی می نماید. با این کار، سمعک شما دقیق تر تنظیم می شود.

6- کاهش صدای باد : برخی از افراد، زمان زیادی را در خارج از منزل سپری می کنند. ویژگی کاهش صدای باد برای آنها حائز اهمیت می باشد. سمعک های پیشرفته با استفاده از این ویژگی می توانند مانع از تاثیر وزش باد بر شنوایی فرد شوند. زمانی که باد می وزد، سیستم میکروفون های جهت دار این سمعک ها، از طریق کاهش صدای باد باعث شنیدن صداهای مختلف می شوند.

7- تکنولوژی های پیشرفته : هر روز شاهد پیشرفت فناوری در زمینه های مختلف هستیم. سمعک نیز از این قضیه مستثنی نیست. امروزه سمعک هایی تولید می شوند که امکانات و قابلیت های فراوانی دارند. این سمعک ها شرایطی را فراهم می کنند تا کاربران بتوانند صداهای موجود در محیط را به راحتی بشنوند. در ساختار سمعک های پیشرفته به جای استفاده از دو کانال، از هشت کانال یا بیشتر استفاده می شود. این امر جداسازی صداها برای پردازش را آسانتر می کند. وجود این تعداد کانال باعث می شود تا صداها با وضوح بیشتری شنیده شوند.

8- پوشاننده وزوز گوش : در ساختار برخی از سمعک های پیشرفته، مولد صدا وجود دارد. صداهایی که توسط این مولدها تولید می شوند ، در محیط شنیده نمی شوند. این صداها به کاهش وزوز در گوش یا سر کمک می کنند.
Image

فناوری های موجود در سمعک های پیشرفته وایرلس


این نوع سمعک ها، ویژگی های مختلفی دارند. آنها از تمام ویژگی های سمعک های هوشمند برخوردار می باشند. علاوه بر آن، مجهز به بلوتوث و پردازش شنوایی دو گوشی نیز هستند.

- سازگاری با بلوتوث : این سمعک ها می توانند (به کمک یک دستگاه واسطه) به تلفن همراه و دستگاه های دیگری متصل شوند که دارای فناوری بلوتوث هستند. با استفاده از تکنولوژی بلوتوث، صداهای مزاحم از میکروفون حذف می شوند و نسبت سیگنال به نویز افزایش می یابد.

- پردازش دو گوشی : سمعک های گوش راست و چپ، به صورت بی سیم با هم در ارتباط هستند. پردازش اطلاعات به این روش مشابه پردازش اطلاعات توسط مغز است. این ویژگی موجب افزایش درک گفتار می شود. برای حفظ عملکرد همزمان هر دو سمعک و  یا جریان سیگنال های شنوایی از یک سمعک به دیگری مورد استفاده قرار می گیرد.
Image

کیفیت صدا : عملکرد واحد سمعک های گوش راست و چپ موجب می شود تا هر دو سمعک به صورت همزمان در یک حالت قرار بگیرند. ویژگی پردازش دو گوشی، کیفیت صدا را بهبود می بخشد.

مکان یابی : افراد با کمک هر دو گوش می توانند به سرعت متوجه محل قرارگیری منبع صدا شوند. مغز انسان در زمان شنیدن صداها، تفاوت های زمانی و شدتی آنها را تجزیه و تحلیل می کند.

شنیدن راحت : کاربران با استفاده از سمعک های وایرلس بهتر  و راحت تر می شنوند. قابلیت تنظیم سمعک های بلوتوث دار این امکان را به افراد می دهد تا با تغییر برنامه یا شدت صدا در یک سمعک، این تغییر به شکل خودکار در گوش دیگر صورت گیرد.

اتصال : سمعک های پیشرفته می توانند (به صورت بی سیم) به همدیگر یا دستگاه های دیگر متصل شوند. این ارتباط از طریق تکنولوژی میدان های مغناطیسی، مدولاسیون فرکانس (FM) و بلوتوث امکان پذیر می شود. به فرایند تغییر فرکانس موج، مدولاسیون می گویند.

Image

تکنولوژی MFI برای آیفون (Made for iPhone)


سمعک های بلوتوثی برای ارتباط با دستگاه های دیگر از رابطی به نام استریمر استفاده می کنند. شرکت اپل در سال 2014، یک نوع اتصال بلوتوثی ویژه را برای سمعک ها ثبت کرد. برخی از سمعک های خاص با استفاده از این تکنولوژی می توانند بدون استریمر به پلتفرم IOS (آیفون، آیپد و آیپاد) وصل شوند. 

تقسیم بندی سمعک ها بر اساس تکنولوژی به کار رفته در آنها


- سمعک های آنالوگ : جزء سمعک های ابتدایی به شمار می روند. اما استفاده از این نوع سمعک، رایج نیست. میکروفن های موجود در این نوع سمعک، صداها را جمع آوری می کنند و به وسیله آمپلی فایر آنها را تقویت می نمایند. این صداهای تقویت شده از طریق بلندگو پخش می شوند. آمپلی فایر، دستگاهی است که کیفیت صدای خروجی را افزایش می دهد.

- سمعک های دیجیتریم : همان سمعک های نیمه دیجیتال هستند که پس از سمعک های آنالوگ تولید شدند. کیفیت این سمعک ها بهتر از سمعک های آنالوگ می باشد. عملکرد سمعک های نیمه دیجیتال به صورت صفر و یک است. به این معنا که زمانی که صدا وجود دارد، عدد یک و در صورت عدم وجود صدا، عدد صفر تعیین می گردد.

- سمعک های هوشمند (دیجیتال) : این سمعک های پیشرفته می توانند صداها و نویزها را از هم تشخیص دهند. علاوه بر این، امکان ذخیره کردن اطلاعات و اتصال به بلوتوث و وایرلس را دارند.

- سمعک های فوق هوشمند (دیجیتال وایرلس) : به عنوان آخرین سطح سمعک شناخته می شوند. این نوع سمعک ها می توانند به راحتی به موبایل، تلویزیون و سایر وسایل بلوتوث دار متصل شوند. افراد کم شنوا به کمک سمعک های پیشرفته می توانند از صداهای تولیدی به بهترین شکل لذت ببرند. آنها می توانند موسیقی، صدای موبایل و سایر وسایل صوتی را از طریق سمعک بشنوند.
Image

برندهای معتبر سمعک های فوق پیشرفته


برندهای سمعک زیمنس آلمان، ویدکس و اتیکن دانمارک، فوناک سوئیس، استارکی آمریکا، یونیترون کانادا، رکستون آلمان، بلتون دانمارک و ریساند دانمارک جزء معتبرترین برندهای سمعک فوق پیشرفته در دنیا به شمار می روند.

بهترین سمعک پیشرفته


به طور کلی بهترین نوع سمعک با توجه به نوع و میزان کم شنوایی تعیین  می گردد. بنابراین بهترین سمعک برای هر فرد با افراد دیگر متفاوت می باشد. اما استفاده از سمعک های پیشرفته، کیفیت زندگی افراد را افزایش می دهد. این سمعک ها به دلیل قابلیت های زیادی که دارند، بهتر از سمعک های معمولی هستند.
Image

قیمت سمعک پیشرفته


قیمت سمعک پیشرفته به عواملی مانند اندازه، برند، کشور تولید کننده، کیفیت صدا، ضد آب بودن اجزای سمعک، ظاهر، خدمات پس از فروش، نوع باتری و طول عمر آن، استحکام سمعک، قابلیت شارژ و ... بستگی دارد. امکانات و قابلیت های موجود در سمعک های پیشرفته باعث شده تا گران تر از انواع دیگر سمعک باشند. قیمت این سمعک ها حداقل 4 میلیون تومان است. 
سخن پایانی
سمعک های پیشرفته نسبت به سمعک های آنالوگ از تکنولوژی بالاتری برخوردار هستند. کیفیت صدایی که توسط این نوع سمعک شنیده می شود، بهتر از سایر سمعک ها است. افرادی که از این نوع سمعک استفاده می کنند، می توانند صداها را در محیط های شلوغ به خوبی بشنوند. 
1- سمعک دیجیتال بهتر است یا آنالوگ؟
تبدیل صدا به نشانه های عددی یا دیجیت باعث می شود بتوان صدا را به نحو دلخواه تنظیم و آنالیز کرد که این موضوع در سیستم آنالوگ امکان پذیر نیست. به همین دلیل سمعک با پردازش دیجیتال به مراتب صدای بهتر با سازگاری بیشتر با دستگاه شنوایی، ایجاد می کند.

درباره ما

این مجموعه در سال 1379 تاسیس گردید و در حال حاضر با انجام صدها پروژه و ارائه خدمات بسیار توانسته ایم پاسخگوی بخش وسیعی از نیازهای این صنعت باشیم اما با این وجود همچنان در حال سازماندهی، بروز رسانی و ارتقاء سطح کاری خود و کسب تجربه از مهندسان و متخصصان کشور هستیم تا خدمات شایسته تر و هرچه بهتر به مشتریان گرانقدر ارائه کنیم به شکلی که مشتریان، ما را جزیی جدایی ناپذیر از خود بدانند.

تماس با ما

ساعت کاری: ۰۸:۰۰ الی ۱۶:۰۰

خراسان جنوبی، بیرجند - خیابان مفتح - نبش مفتح ۴ - کدپستی ۹۷۱۸۸۸۴۴۳۱

دسترسی سریع

نقشه

طراحی سایت و خدمات سئو توسط تیم سئوهاما - میزبانی وب توسط سرورهاما

درباره ما

این مجموعه در سال 1379 تاسیس گردید و در حال حاضر با انجام صدها پروژه و ارائه خدمات بسیار توانسته ایم پاسخگوی بخش وسیعی از نیازهای این صنعت باشیم اما با این وجود همچنان در حال سازماندهی، بروز رسانی و ارتقاء سطح کاری خود و کسب تجربه از مهندسان و متخصصان کشور هستیم تا خدمات شایسته تر و هرچه بهتر به مشتریان گرانقدر ارائه کنیم به شکلی که مشتریان، ما را جزیی جدایی ناپذیر از خود بدانند.

تماس با ما

ساعت کاری: ۰۸:۰۰ الی ۱۶:۰۰

خراسان جنوبی، بیرجند - خیابان مفتح - نبش مفتح ۴ - کدپستی ۹۷۱۸۸۸۴۴۳۱

دسترسی سریع

نقشه

طراحی سایت و خدمات سئو توسط تیم سئوهاما - میزبانی وب توسط سرورهاما